De beste Koffiebonen in Rotterdam en omstreken

Vanuit de hele wereld zijn de beste, meest geraffineerde koffiebonen verzameld, en samengebracht op 1 plek in Rotterdam: Lorando & Morini!

Koffiebonen online bestellen was nog nooit zo makkelijk en snel. Bekijk hier onze ruime keuze aan speciale bonen en bestel meteen online. Of kom langs op onze locatie in Rotterdam en laat u verassen door de geuren en kleuren van onze beste brouwbonen!

Rotterdam is van oudsher een plek van commercie. Al sinds de Gouden Eeuw zijn specerijen, lekkernijen en exotische voedingswaren hier verzameld door scheepslieden die Rotterdam hun thuishaven mochten noemen.

Nu; ter land, ter zee en in de lucht, zorgt Lorando & Morini voor een verzameling aan legendarische koffiebonen; Kwaliteit en Variëteit staat bovenaan!

Kom langs en geniet!

Onze Koffiebonen Webshop

Liever eerst een offerte aanvragen?
Vul hier je informatie in:

    De koffieplant komt oorspronkelijk uit Ethiopië, en is daar in de tiende of elfde eeuw ontdekt. Eigenlijk eerst op dezelfde manier zoals men thee zette, begonnen de eerste mensen daar koffie te drinken. In de loop van tijd werden de brouwmethodes steeds geraffineerder, waardoor koffie een volledig opzichzelfstaand product werd. Dit zogeheten “zwarte goud” verspreidde zich later in de vijftiende eeuw richting Jemen, waar koffieplanten goed konden groeien. Slechts een eeuw later werd er koffie gedronken in zowel Perzië, Egypte, Syrië als Turkije.

    koffie kopen
    koffiebonen import rotterdam